Betaalwijze

Betaalmethoden

Uw bestelling kunt u in onze webshop op verschillende wijzen betalen.  Voor bestellingen en betalingen bieden wij de volgende betaalmethoden.

iDeal

Als u reeds internetbankiert, kunt u gebruik maken van iDeal. Tijdens het bestelproces wordt u bij het betalen naar de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank geleid. Zodra de betaling via uw bank is verlopen wordt het bestelproces afgerond en waarna u uw bestelling kunt verwachten.

PayPal

Als u reeds internetbankiert, kunt u gebruik maken van PayPal. Tijdens het bestelproces wordt u bij het betalen naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal geleid. Zodra de betaling via PayPal is verlopen wordt het bestelproces afgerond en waarna u uw bestelling kunt verwachten.

Vooraf betalen via bank

Als u ervoor kiest om vooraf te betalen, ontvangt u bij uw bestelling een factuur. Deze factuur kunt u vooraf betalen via de bank of giro. U dient bij het afhandelen het volledige factuurbedrag over te maken op bankrekeningnummer 412034557. Vermeld ook het bestelnummer om misverstanden te voorkomen. Na ontvangst van het bedrag word de bestelling afgehandeld. 

 

© 2010 - 2023 hozee2wielers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel