Van Raam Fietsen

Van Raam

Fabrikant van aangepaste fietsen

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen.
Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Elke van Raam fiets is met veel opties leverbaar om de fiets geheel op je eigen wensen af te stemmen. Naast de standaard opties verzorgt Van Raam ook maatwerk aanpassingen.

De opties die er voor jouw specifieke fiets beschikbaar zijn, kun je vinden bij het type fiets in de prijslijst. Op de prijslijst van de Van Raam fietsen zie je de kosten van een aantal accessoires en welke er voor de betreffende fiets zijn. 

Bezoek op afspraak de Van Raam showroom         van raam showroom fietsen

In de showroom in Varsseveld staan alle 21 (elektrische) Van Raam fietsen.
Naast de driewielers, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, lage instap fietsen, loophulp en scootmobielfiets zijn ook de veel gekozen opties en accessoires in de showroom aanwezig.

proef rit aanvragen

Onze adviseurs helpen je graag

Maak een afspraak en test diverse Van Raam fietsen

Op afspraak kun je de Van Raam showroom bezoeken. Tijdens deze afspraak geeft één van onze adviseurs je uitleg over de verschillende Van Raam fietsen en is er de mogelijkheid om een proefrit te maken.

Een uitgebreide testrit is erg belangrijk! Smaken verschillen en iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren. Indien je ervaring hebt met het fietsen op een fiets met twee wielen dan dien je er rekening mee te houden dat een driewieler totaal anders fietst.

Heb je interesse in een Van Raam fiets en wil je vrijblijvend een proefrit maken op één of meerdere fietsen? Wil je weten welke opties, accessoires en aanpassingen er allemaal mogelijk zijn? Maak telefonisch (+31 (0)315 257 370) een afspraak in onze showroom en ontvang persoonlijk advies op maat. Je kunt ook je gegevens bij ons achterlaten en we nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.
 

Van Raam fiets kopen

Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen. Wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren, verkoop en levering van alle Van Raam fietsen gaat via een dealer. 

Wij hebben géén van Raam fietsen in de winkel.

Maak een afspraak en test diverse Van Raam fietsen.
Op afspraak kun je de Van Raam showroom bezoeken.

© 2010 - 2022 hozee2wielers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel